Vaderdagontbijt

Op de derde zondag van juni vieren wij ieder jaar Vaderdag. Wist jij dat Vaderdag in verschillende landen op een andere datum gevierd wordt? In Nederland vieren wij dit jaar Vaderdag op 18 juni 2023. Wat geef jij jouw lieve vader dit jaar op deze mooie dag? Ben jij op zoek naar een leuk en origineel Vaderdag cadeau? Verras jouw vader dan met een overheerlijk Vaderdagontbijt op bed!

Vaderdagontbijt

Je hoeft er niet eens zelf vroeg voor op te staan, wij hebben namelijk voor de liefste vader een heerlijke Vaderdag ontbijtbox samengesteld. Je bestelt het ontbijt eenvoudig online en wij bezorgen het ontbijt op de door jouw geselecteerde dag en tijdstip door heel Nederland en België.

Welk Vaderdagontbijt kies jij?

Je kunt kiezen uit verschillende Vaderdag ontbijtjes zoals het Vaderdag Champagne ontbijt, het Vis Ontbijt, Vegetarisch Ontbijt of Frans ontbijt. De ontbijt boxen zijn dan ook wisselend in samenstelling maar zijn allemaal zorgvuldig samengesteld zeer uitgebreid en ze zitten allemaal bomvol lekkernijen.

Is je vader een echte Francofiel? Kies dan het Frans Ontbijt van ontbijtservice-noordholland.nl. Het brengt jouw vader zeker in Franse sferen, heerlijk uit slapen en dromen van een leven als God in Frankrijk.

Dit ontbijt bestaat uit diverse luxebroodjes, verse croissants, verse vleeswaren, natuurlijk Franse kazen, assortiment zoet broodbeleg, Koffie of thee naar keuze, verse jus d’orange, gekookt scharreleitje, vers fruit en roomboter en Becel. Het Frans Ontbijt kost 37,50 euro per persoon en vanaf 2 personen 32,50 per persoon.

Vaderdag cadeaus

Maak het Vaderdagontbijt compleet en bestel bij het ontbijt een leuk cadeau. De keus is enorm er zit altijd wel een gepast cadeau voor jouw vader bij. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een ontbijttafeltje, de krant, Luxe dienblad, losse rode roos of mooi boeket maar wij hebben ook meer dan 20 verschillende champagnes.

Vaderdagontbijt met Bierpakket

Is je vader een echte bier of wijn liefhebber? Kies dan voor het bierpakket of een kistje wijn. Het bierpakket bestaat uit 6 heerlijke Belgische biertjes en kost 20,00 euro. In het kistje wijn zit standaard een fles biologische rode en witte wijn en kost 18,95 euro. Het bierpakket en het kistje wijn zijn op verzoek aan te passen naar de smaak van jouw vader!

Scroll naar boven