Vaderdagontbijt

Vaderdagontbijt

Het vaderdagontbijt is een echt verwenontbijt voor elke vader, voorzien van tal van lekkernijen. Wij maken en bezorgen zeven dagen per week de lekkerste ontbijtjes. Vandaag eenvoudig online besteld, de volgende morgen (thuis of op het werk) bezorgd.

Vaderdagontbijt voor 1 persoon €32,50

Het ontbijt bestaat uit 3 zachte bollen, een croissant, sneetje krentenbrood en een muffin met daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct en een gekookt eitje. Het geheel wordt afgeleverd in een ontbijtbox. Op de foto ziet u het ontbijt voor 2 personen.

Wanneer is het Vaderdag?

Op de 3e zondag in juni is het Vaderdag. Zondag 19 juni 2022. Tijd om je vader eens lekker in het zonnetje te zetten met een heerlijk vaderdagontbijt. Het hele jaar staat hij klaar voor jou en nu is het de tijd om hem daarvoor te bedanken. Natuurlijk heb jij de liefste vader van het land en dat mag beloond worden.

Champagne vaderdagontbijt 

Champagne-Vaderdagontbijt

Het champagne vaderdagontbijt met bubbels is een luxe verwenontbijt voor elke vader, voorzien van tal van lekkernijen.

Champagne vaderdagontbijt voor 1 persoon €37,50

Het ontbijt met bubbels bestaat uit 3 zachte bollen, een croissant, sneetje krentenbrood en een muffin met daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct, een gekookt eitje en natuurlijk een flesje champagne. Het geheel wordt afgeleverd in een ontbijtbox. Op de foto ziet u het ontbijt voor 2 personen.

Een origineel en overheerlijk Vaderdag cadeau

Ben jij op zoek naar een leuk origineel Vaderdag cadeautje? Verras jouw vader dan met een overheerlijk ontbijt. Je hoeft hier zelf niet vroeg voor op te staan, je laat het ontbijt namelijk gewoon bezorgen door de ontbijtservice!

Als de deurbel gaat en er een vriendelijke bezorger een overheerlijk ontbijt bij jouw vader komt brengen, zal hij ongetwijfeld blij verrast zijn. Jij laat al vroeg op de dag merken dat je aan hem gedacht hebt. Vaderdag kan niet mooier beginnen toch?

Scroll naar boven