Ontbijtservice Zaandam

Wie wordt er ’s morgens niet graag gewekt met een heerlijk ontbijt? Verse broodjes, een gekookt eitje en een heerlijk glas jus de Orange. Beter kan een dag niet starten! Ontbijtservice Zaandam bezorgt in heel Noord-Holland de lekkerste ontbijtjes aan huis of op kantoor. Een feestelijke ontbijt box is ook een zeer origineel cadeau om uw partner, uw ouders, of collega mee te verrassen.

Ontbijtservice Zaandam

Vroege vogel of juist lekker uitslapen

Wij houden rekening met het tijdstip waarop u uw ontbijt wilt laten bezorgen. Niet iedereen staat immers om 6.30 uur al te springen om te ontbijten. Weet u dat uw ouders graag op hun gemak wakker worden? Dan kunnen wij het ontbijt bijvoorbeeld ook rond 09.30 uur bezorgen. Op het gratis aanvraagformulier kunt u het door u gewenste tijdstip invullen. Als u vandaag online bestelt voor 18.00 uur, kunt u morgenochtend al een heerlijk ontbijt laten bezorgen.

Ontbijtservice Zaandam biedt u een zeer ruime keuze

Een luxe champagne ontbijt voor u en uw partner, een verjaardag ontbijt, of een ontbijt voor een jubilaris. Bij Ontbijtservice Zaandam vindt u altijd het ontbijt waar u naar op zoek bent. We bieden een zeer ruime keuze en staan 7 dagen per week voor u klaar. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en elk ontbijt wordt geleverd in een feestelijke doos.

Wilt u ook in omgeving Zaandam genieten van onze heerlijke ontbijtservice? Stel dan nu gemakkelijk en snel uw complete ontbijt samen voor thuis of op kantoor. Bestellen kan gemakkelijk in de webshop en wij bezorgen de volgende dag al uw heerlijke ontbijt! 

Ontbijt bezorgen Zaandam ook voor bedrijven

Ontbijtservice Zaandam levert ook aan bedrijven. Een ontbijt hoeft immers niet altijd thuis plaats te vinden. Heeft uw bedrijf iets te vieren of wilt u uw medewerkers gewoon eens extra bedanken voor hun inzet? Een feestelijk ontbijt is altijd een geslaagde verrassing.

Naast ontbijt kunt u bij Ontbijtservice Zaandam ook terecht om een lunch te laten bezorgen op kantoor. Veel mensen in uw bedrijf ? Grote orders zijn voor ons geen enkel probleem.

Ontbijtservice Zaandam staat altijd voor uw klaar. Vul vandaag nog uw bestelling in via het formulier op de website, betaal online en geniet morgen al van een champagne ontbijt, luxe lunch of een feestelijke taart. Kijk ook eens op Ontbijtservice Amsterdam

Scroll naar boven