Ontbijtservice Hoorn, heerlijk verse ontbijtjes!

Verse knapperige broodjes, luxe vleeswaren, een kakelvers eitje en een heerlijk glas gezonde jus d’orange. Voor veel mensen is dit het ultieme ontbijt. Natuurlijk kun je een feestelijk ontbijt zelf klaar maken. Toch neemt Ontbijtservice Hoorn je deze taak ook graag uit handen. Een ontbijt laten bezorgen is uiteraard ook een verrassend cadeau voor je geliefde, familie of vrienden. Zeker wanneer je hier zelf niet heel vroeg voor op hoeft te staan.

Ontbijtservice Hoorn

Het assortiment in de webshop van Ontbijtservice Hoorn is zeer gevarieerd. Je vindt altijd een passend ontbijt voor iedere gelegenheid. Desgewenst kun je het ontbijt daarnaast ook nog laten aanvullen met bijvoorbeeld bonbons, een persoonlijke kaart of een romantische rode roos.

Ontbijtservice Hoorn, 365 per jaar, 7 dagen in de week

Wanneer je vandaag voor 18.00 uur besteld kun je morgen al iemand verrassen met een heerlijk ontbijt. Ontbijtservice Hoorn staat 7 dagen per week voor je klaar, ook op feestdagen. Bovendien kun je zelf uit drie tijdsblokken kiezen waarbinnen wij het ontbijt bezorgen.

Weet jij dat degene voor wie je het ontbijt besteld graag uitslaapt? Dan hoef je jezelf dus geen zorgen te maken dat we het ontbijt om bijvoorbeeld 8.00 uur al bezorgen. Het bestelde ontbijt kun je eenvoudig en snel online bestellen en betalen.

Zakelijk ontbijt

Ontbijten hoeft zeker niet altijd thuis plaats te vinden. Regelmatig bestellen bedrijven bij ons een ontbijt voor hun werknemers op kantoor of in de werkplaats wanneer er iets te vieren is. Ontbijtservice Hoorn verzorgt desgewenst ook heerlijke complete lunches voor kantoren en bedrijven. Hiervoor geldt hetzelfde als bij de ontbijtpakketten, vandaag besteld voor 18.00 uur is morgen vers geleverd.

Alle producten worden elke dag vers gebakken en geproduceerd in onze eigen bakkerij. Ontbijtservice Hoorn werkt alleen met producten van hoge kwaliteit die met zorg bereid zijn door onze medewerkers. Kijk ook eens op Ontbijtservice Purmerend.

Scroll naar boven