Ontbijtservice Almere voor de perfecte kickstart van de dag!

De meeste mensen maken de kickstart van hun dag met een ontbijtje. Dat is belangrijk want een goed ontbijt voorziet het lichaam van veel essentiële voedingsstoffen. Denk hierbij aan calcium, foliumzuur, vitamines en vezels. Deze geven een boost om de dag lekker te beginnen. De kracht om er vol tegenaan te gaan. Een ontbijt kan een boterham zijn. De sportievelingen onder ons kiezen eerder voor een schaaltje kwark boordevol eiwitten.

Ontbijtservice Almere

Maar op een speciale dag? Een dag die u herinnert aan een gebeurtenis in het verleden? Dan is een heerlijk verrassingsontbijt zeker op zijn plaats! Is er een verjaardag, Vaderdag, een jubileum of gewoon omdat jullie een leuke dag tegemoet gaan? Willen jullie deze bijzondere dag vol energie aftrappen? Ontbijtservice Almere verzorgt en bezorgt graag een heerlijk ontbijt. Dit doen wij in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Almere.

Ontbijtservice Almere regelt de perfecte verrassing voor iedereen

Heeft u dus iets te vieren? Of heeft iemand anders wat te vieren zoekt u een origineel cadeau? Denk dan eens aan een verrassingsontbijt! Ontbijtservice Almere heeft een groot assortiment aan heerlijke ontbijtpakketten. Er zit altijd een geschikte combinatie voor u bij.

Wij staan dagelijks voor dag en douw op om alle producten voor in onze ontbijtjes vers te bereiden. Hiervoor gebruiken we enkel kwaliteitsproducten. Wij bezorgen u of uw geliefde, collega, lieve vriendin of dierbare familielid graag de nodige gezonde energie in de ochtend.

Uitgebreide en ruime keus uit ontbijtpakketten

U kunt het ontbijtpakket zo uitgebreid maken als u zelf maar wilt. Een heerlijk vers ontbijt kunt u bijvoorbeeld aanvullen met luxe vleeswaren, vissoorten of fruit. Om het ontbijt extra feestelijk te maken leveren we ook cadeauartikelen mee. Het is daarom mogelijk om een leuke kaart of zelfs een flesje bubbels mee te laten bezorgen.

Ook wanneer u graag vegan, veggie of halal ontbijt is er een reuze keuze. Besluit u vandaag om zo’n feestelijk energie bommetje cadeau te geven of voor uzelf te bestellen? Dan kunnen we het ontbijtpakket morgen al op een gewenst tijdstip bezorgen.

Ontbijt op de werkvloer

Hebben jullie een jubilaris op het werk? Of willen jullie samen feestelijk een uitgevoerd project positief afronden? Een ontbijt op het werk geeft buiten de nodige energie voor een goede kickstart ook teamspirit! Hoe gezellig is het om samen te ontbijten?

Grote orders zijn geen enkel probleem voor Ontbijtservice Almere. Onze medewerkers staan altijd klaar voor het bereiden van het perfecte ontbijt. Of dat nu een ontbijtsessie voor 2 of voor 200 personen is. Al onze producten zijn huisbereid. Voor kant en klare producten gaan wij naar de kwaliteitsslagers en andere vers leveranciers.

Ontbijtservice Almere ook voor lunch en gebak

U kunt bij Ontbijtservice Almere niet enkel terecht voor ontbijt. Ook bent u hier aan het juiste adres voor een smakelijke lunch of een feestelijke taart. We bieden namelijk een ruim assortiment aan taart en gebak voor elke gelegenheid. Hiervoor werken we samen met meesterbakkers.

Wacht niet langer, bestel nu en laat morgen al bezorgen! Kijk ook eens op Ontbijtservice Bussum.

Scroll naar boven