Ontbijtservice Alkmaar

Wie wordt er ’s morgens niet graag gewekt met een heerlijk ontbijt? Verse broodjes, een gekookt eitje en een heerlijk glas jus de Orange. Beter kan een dag niet starten! Ontbijtservice Alkmaar bezorgt in heel Noord-Holland de lekkerste ontbijtjes aan huis of op kantoor. Een feestelijke ontbijtbox is ook een zeer origineel cadeau om je geliefde, je ouders, of collega mee te verrassen.

Ontbijtservice Alkmaar

Vroege vogel of juist lekker uitslapen

Wij houden rekening met het tijdstip waarop je jouw ontbijt wilt laten bezorgen. Niet iedereen staat immers om 8.00 uur al te springen om te ontbijten. Weet je dat jouw ouders graag op hun gemak wakker worden? Dan kunnen wij het ontbijt bijvoorbeeld ook rond 10.00 uur bezorgen. Op het gratis aanvraagformulier kun je het door jouw gewenste tijdstip invullen. Als je vandaag online bestelt voor 17.00 uur, kun je morgenochtend al een heerlijk ontbijt laten bezorgen.

Ontbijtservice Alkmaar biedt u een zeer ruime keuze

Een luxe champagne ontbijt voor jouw en je partner, een verjaardag ontbijt, of een ontbijt voor een jubilaris. Bij Ontbijtservice Alkmaar vindt je altijd het ontbijt waar je naar op zoek bent. We bieden een zeer ruime keuze en staan 7 dagen per week voor je klaar. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en elk ontbijt wordt geleverd in een ontbijtbox.

Wil je ook in omgeving Alkmaar genieten van onze heerlijke ontbijtservice? Stel dan nu gemakkelijk en snel je complete ontbijt samen voor thuis of op kantoor. Bestellen kan gemakkelijk in de webshop en wij bezorgen de volgende dag al jouw heerlijke ontbijt! 

Ook voor bedrijven

Ontbijtservice Alkmaar levert ook aan bedrijven. Een ontbijt hoeft immers niet altijd thuis plaats te vinden. Heeft jouw bedrijf iets te vieren of wil je jouw medewerkers gewoon eens extra bedanken voor hun inzet? Een feestelijk ontbijt is altijd een geslaagde verrassing. Naast ontbijt kun je bij Ontbijtservice Alkmaar ook terecht om een lunch te laten bezorgen op kantoor. Veel mensen in jouw bedrijf ? Grote orders zijn voor ons geen enkel probleem.

Een andere mogelijkheid die Ontbijtservice Alkmaar jouw biedt, is om taart en gebak te laten bezorgen. Wat dacht je van een luxe taart met jullie bedrijfslogo erop of petit fours met jullie logo als blikvanger op een receptie? Ontbijtservice Alkmaar staat altijd voor jouw klaar. Vul vandaag nog jouw bestelling in via het formulier op de website, betaal online en geniet morgen al van een champagne ontbijt, luxe lunch of een feestelijke taart.

De stad Alkmaar komt naar je toe! Is jouw favoriete eetgelegenheid of winkel uit Alkmaar gesloten, hebben ze aangepaste openingstijden of kom je liever niet naar de stad? Ontbijtservice Noord-Holland bezorgd jouw lunch of ontbijt in Alkmaar en omgeving. Kijk ook eens op Ontbijtservice Hoorn.