Ontbijt bezorgen Hoofddorp

Bestel nu ook in Hoofddorp een heerlijk ontbijt om jezelf te verwennen of een ander te verrassen. Ontbijt bezorgen Hoofddorp bezorgt het hele jaar ontbijtboxen op de door jou aangegeven datum, tijdstip en locatie in Hoofddorp en omstreken.

Ontbijt bezorgen Hoofddorp

Keuze uit “Verrassing Ontbijt” of “Special”

Je hebt keuze uit een van onze 12 “Verrassing Ontbijtjes”. Kies bijvoorbeeld een lekker Luxe Ontbijt, Vegetarisch Ontbijt, Vis Ontbijt, Ontbijt met Bubbels, Frans Ontbijt of Familie Ontbijt en geniet samen van onze gezonde en goed gevulde ontbijtboxen.

Of maak een keuze uit een van onze 17 “Specials”. Je hebt keus uit onder andere Vaderdag Ontbijt, Moederdag Champagne Ontbijt, Paas Ontbijt, Valentijns Ontbijt, Verjaardag Ontbijt Sarah of Abraham Ontbijt.

Kijk hier bij alle Verrassing Ontbijt en Specials.

Buffetten of high tea bezorgen Hoofddorp

Heb je een familiedag, vriendenweekend of vergadering op het werk laat ons dan een buffet of high tea verzorgen. Wij ontzorgen je met de inkoop en het klaarmaken van een ontbijt buffet of high tea zodat jij ook lekker kan genieten.

Onze buffetten zijn vanaf 10 personen en kunnen uitgebreid worden met al het nodige servies. Kies hiervoor de service mastiek tijdens het reserveren van je buffet.

Picknick time

Niets is lekkerder dan met mooi weer naar buiten te gaan. In de omgeving van Hoofddorp is van alles te doen. Je kan naar het Cruquius Museum, vliegtuigen spotten langs de Polderbaan, in het voor jaar een bloembollen route fietsen of heerlijk wandelen in het Haarlemmermeerse bos. Beklim de Big Spotters Hill en heb een 360 graden uitzicht over de Haarlemmermeer. Ook is dit een mooie locatie voor een heerlijke picknick.

Ontbijt bezorgen Hoofddorp heeft heerlijke picknickmanden. Leuk om cadeau te doen of om zelf mee te nemen voor een picknick uitje in de mooie natuur. Kies onze Ontbijt Picknickmand, Biologische Picknickmand, Tapas Picknickmand por dos! of VIP-Picknickmand.

Kijk hier voor al onze picknickmanden.

Dieet of voedsel wensen

Heb je een dieet of voedsel wens, laat het ons weten en wij zorgen voor een mooi alternatief. Wist je dat wij ook gluten-, lactosevrije en Halal ontbijtboxen hebben?

Cadeaus van Ontbijt bezorgen Hoofddorp

Een ontbijt laten bezorgen is natuurlijk al een cadeau op zich, toch is het ook mogelijk om nog een extra cadeau bij het ontbijt te kiezen. Verras je vader naast een heerlijk ontbijt met een heerlijk bierpakket. Of geef met Valentijn een heerlijk Champagne ontbijt met een mooie bos rode rozen. Kijk ook eens op Ontbijtservice Amstelveen.

Scroll naar boven