Ontbijt bezorgen Heemstede

Ontbijt bezorgen Heemstede, bezorgt naast heerlijke ontbijtboxen ook brunch, lunch en high tea in Heemstede en omstreken. Leuk om jezelf cadeau te doen op een gewone dag of om een ander te verrassen op een speciale dag.

Ontbijt bezorgen Heemstede

Wij bezorgen het hele jaar onze ontbijtjes op de door jouw gekozen dag, tijdstip en locatie. Ook op officiële feestdagen kan je een ontbijt reserveren.

Keuze uit “Verrassing Ontbijt” of “Special”

Je kan bij ontbijt bezorgen Heemstede kiezen uit vele soorten ontbijtboxen. Kies een verrassing ontbijt zoals het Luxe Ontbijt, Halal Ontbijt, Frans Ontbijt of het Moët & Chandon Champagne Ontbijt. Of verras je moeder of vader met Moederdag of Vaderdag op een heerlijk Moederdag of Vaderdag Champagne Ontbijt. Word je zus 50 dan is een Sarah Ontbijt een leuke verrassing om deze feestelijke en speciale dag te starten. Kijk hier voor al onze “Verrassing Ontbijtjes en “Specials”.

Buffet bezorgen Heemstede

Wil je gezellig met vrienden of de hele familie genieten van een lekker buffet? Laat ontbijt bezorgen Heemstede dan jouw buffet verzorgen. Een buffet is vanaf 10 personen. Wij ontzorgen je geheel met onze extra “mastiek” service. Naast het heerlijke buffet vol lekkere en gezonde producten verzorgen wij dan ook de borden, bestek en het glaswerk.

Onze buffetten zijn ook ideaal op het werk voor of tijdens een vergadering. Zo voorzie je, je werknemers van een heerlijk gezond en gevarieerd ontbijt of lunch tijdens een zakelijk gesprek.

Brunch, High Tea en Picknickmanden bezorgen op locatie

Slaap je liever uit bestel een brunch. Doe met je vriendinnen een high tea in je tuin. Of ga op een mooie zomerse dag erop uit met je kinderen en neem een van onze picknickmanden mee. In de omgeving van Heemstede is van alles te doen.

Ga met de kinderen naar kinderboerderij Groenendaal en wandel lekker door “wandelbos Groenendaal”. Kies een mooie plek uit waar je heerlijk kan zitten en geniet van een lekkere picknick verzorgt door Ontbijt bezorgen Heemstede.

Passend cadeau van ontbijt bezorgen Heemstede

Bij ontbijt bezorgen Heemstede kan je ook cadeaubonnen van €25, €50 en €100 kopen. Zo heb je een origineel cadeau en kan de ontvanger zelf een passend ontbijt kiezen. Ook hebben wij leuke cadeaus om als extraatje bij een ontbijt te geven, zoals een lieve ballon of knuffel, losse roos of mooi boeket, kistje wijn of bierpakket. Kijk ook eens op Ontbijt bezorgen Hoofddorp.

Scroll naar boven