Ontbijt bestellen en laten bezorgen

Wil je jezelf of iemand anders verrassen? Een ontbijt bestellen betekent dat er op het aangegeven tijdstip iemand aan de deur staat, bij jou of degene die je wilt verrassen, om een uitgebreid ontbijt te bezorgen. Je kunt kiezen uit verschillende ontbijt varianten. Dus kun je voor elke gelegenheid het juiste ontbijt uitzoeken. Van eenvoudig tot zeer luxe ontbijtjes eventueel aangevuld met champagne.

Bestel nu een ontbijtbox en geniet van een heerlijk vers ontbijtje!

Je kunt bij het ontbijt ook een leuk cadeautje of bloemen uitzoeken voor de persoon die je wilt verrassen. Het ontbijt wordt op de dag van bezorging bereid zodat je altijd knapperige broodjes en vers geperste jus d’orange hebt. Liever een lunchbox bestellen in plaats van een ontbijt? Dat is geen enkel probleem, ook dan ontvang je, op het afgesproken tijdstip een uitgebreide lunchbox die aan de deur wordt afgegeven.

Het lekkerste ontbijt bestellen en bij je thuis laten bezorgen

Krakend verse broodjes, warme koffie of thee en vers geperste jus d’orange. De medewerkers van de ontbijtservice maken ’s morgens vroeg, op de dag dat ze het ontbijt bezorgen het ontbijt klaar. Dus elk ontbijt is krakend vers.  Een ontbijt bestellen gaat zeer eenvoudig. Geef als eerste aan welk ontbijt je graag wilt laten bezorgen en voor hoeveel personen het dient te zijn. Je hebt de keuze uit verschillende soorten ontbijt.

Tot slot kun je kiezen of je er een cadeautje of bloemen aan toe wilt voegen. Geef daarna aan waar het ontbijt bezorgt moet worden, op welke datum en hoe laat. De ochtend dat we het ontbijt bezorgen, worden de verse broodjes, croissants, vleeswaren, kaas, fruit en nog veel meer mooi (coronaproof) ingepakt in een ontbijtbox. Op de afgesproken tijd bezorgt een medewerker het ontbijt bij jou of de persoon voor wie het bestemd is aan de deur!

Ontbijtbox bestellen of lunchen op de zaak

Heb je iets te vieren of wil je tijdens een overleg ook wat eten? Dan kun je bijvoorbeeld een uitgebreide lunchbox of ontbijtbox bestellen. Wil je dit doen voor meerdere personen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Er is veel mogelijk, van een eenvoudig ontbijt tot een zeer uitgebreide lunch. Een lunchbox vergt wat meer voorbereiding en moet een werkdag eerder worden besteld.

Scroll naar boven