Moederdagontbijt

Moederdagontbijt

Het moederdagontbijt is een echt verwenontbijt voor jouw moeder, voorzien van tal van lekkernijen. Wij maken en bezorgen zeven dagen per week de lekkerste ontbijtjes. Vandaag eenvoudig online besteld, de volgende morgen (thuis of op het werk) bezorgd.

Moederdagontbijt voor 1 persoon €32,50

Het ontbijt bestaat uit 4 zachte bollen, een croissant, sneetje krentenbrood en een muffin met daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct en een gekookt eitje. Het geheel wordt afgeleverd in een ontbijtbox.

Champagne moederdagontbijt 

Champagne moederdagontbijt 

Het champagne moederdagontbijt is een luxe verwenontbijt voor de liefste moeder, voorzien van tal van lekkernijen.

Champagne moederdagontbijt voor 1 persoon €37,50

Het champagne ontbijt bestaat uit 4 zachte bollen, een croissant, sneetje krentenbrood en een muffin met daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct, een gekookt eitje en natuurlijk een flesje champagne (Follador prosecco frizzante (200ml).

Wanneer is het Moederdag?

Moederdag 2023 valt op zondag 14 mei. Is dit jaar op visite gaan geen optie, of wil je haar een keer extra verrassen?
Bestel de lekkerste ontbijten, taarten en gebakjes bij Ontbijtservice Noord-Holland om jouw moeder een onvergetelijke moederdag te geven!

Leuke cadeaus om erbij te bestellen!

Weet je niet zo goed wat je haar cadeau wilt geven en vind je een bloemetje zo eenvoudig? Bestel dan nu een origineel Moederdagontbijt bij de ontbijtservice.

Scroll naar boven