Moederdagontbijt

Wij bezorgen op zondag 14 mei het Moederdagontbijt bij jouw moeder of schoonmoeder thuis! Ieder jaar op de tweede zondag van mei vieren wij het moederschap. Een dag om je moeder extra te verwennen.

Moederdagontbijt

Verwennen doe je, je moeder zeker met ons heerlijke Moederdagontbijt. De ontbijt box is goed gevuld met verse ontbijt producten zoals:

Moederdagontbijt voor 1 persoon €37,50

  • Luxebroodjes, croissants, beschuit en ontbijtkoek,
  • Fijne vleeswaren, Hollandse en Franse kaas, eitje, zoet broodbeleg,
  • Koffie of thee naar keuze, versgeperst jus d’orange,
  • Roomboter en Becel,
  • Vers fruit en handgemaakte bonbons.

De Moederdag ontbijtbox bestel je voor € 37.50 per persoon en vanaf 2 personen al voor € 32.50 per persoon. Laat ons dus jouw Moederdag ontbijtbox bezorgen op het door jou aangegeven tijdstip en locatie.

Champagne moederdagontbijt 

Champagne moederdagontbijt 

Het champagne moederdagontbijt is een luxe verwenontbijt voor de liefste moeder, voorzien van tal van lekkernijen.

Champagne moederdagontbijt voor 1 persoon €42,50

Het champagne ontbijt bestaat uit 4 zachte bollen, een croissant, sneetje krentenbrood en een muffin met daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct, een gekookt eitje en natuurlijk een flesje champagne (Follador prosecco frizzante (200ml).

Moederdagontbijt picknick

Neem je moeder op deze mooie dag mee naar buiten en geniet met de hele familie van een heerlijke en gezellige picknick. Bestel bij ons je Moederdag ontbijt picknickmand voor €129.50.

Ook de picknickmand is goed gevuld met allerlei lekkers. Zo vind je in de mand versgebakken broodjes, croissants, fijne vleeswaren, Hollandse kaas, fruitsalade, scharreleitjes, versgeperste jus d’orange, yoghurt met muesli en huisgemaakte brownies ontbreken niet. Wij stoppen er ook nog eens een heerlijke fles VIB-bubbels in.

Trek er dus lekker op uit met deze mooie mand vol lekkers en geniet van elkaar en je moeder in het bijzonder.

Leuke cadeaus voor moeder

Breidt het Moederdagontbijt uit met een heerlijke fles goede champagne naar keuze, een mooi boeket rode rozen of een leuke ballon. Wij hebben allerlei leuke cadeaus, er zit vast wat tussen waarmee je jouw moeder extra verrast!

Halal Moederdagontbijt

Wij bieden ook een Halal ontbijtbox aan. De Halal Moederdag ontbijtboxen worden met de groots mogelijke zorg samengesteld. Wij werken samen met Wahid Ramdjan. Wahid is marktleider in halal vleesproducten.

Overige dieet of voedsel wensen

Voedselallergieën of voedsel wensen? Geen probleem! Wij bieden ook Gluten en/of lactosevrije Moederdag ontbijtboxen aan. Geef eventuele wensen aan ons door en wij zorgen voor een goede vervanging, zo kan iedereen genieten van het Moederdagontbijt.

Scroll naar boven