Kerstontbijt

Het Kerstontbijt bestaat uit verschillende soorten broodjes met daarbij kaas, ham, grillworst, jam, brie, aardbeien/fruit, vers geperste jus, zuivelproduct en een gekookt eitje. Het Kerstontbijt wordt aangevuld met producten als duivenkater, moskovisch tulband en een weihnachtsstol.

Het Champagne Kerstontbijt bestaat uit verschillende soorten broodjes (incl. suikerbrood, krentenbol, scone, West-Friese krentenmik en een muffin) met daarbij kaas, ham, rosbief, jam, brie, aardbeien/fruit, vers geperste jus, zuivelproduct, gekookt eitje en natuurlijk de Prosecco! Het ontbijt wordt aangevuld met producten als duivenkater, Moskovisch tulband en weihnachtsstol. Het geheel wordt afgeleverd in een ontbijt box.

Kerstbrunch

De Kerstbrunch bestaat uit verschillende soorten broodjes (incl. suikerbrood, krentenbol, scone, West-Friese krentenmik en een muffin) met daarbij kaas, ham, grillworst, jam, brie, aardbeien/fruit, vers geperste jus, zuivelproduct en een gekookt eitje. De Kerstbrunch wordt aangevuld met producten als duivenkater, Moskovisch tulband en een weihnachtsstol.

Het is mogelijk uw brunch extra feestelijk te maken met de volgende producten: champagne met 2 glazen en chocolade, een kraslot, een doosje bonbons, het tijdschrift Vriendin, De Telegraaf, extra vlees of vis. Ook een persoonlijke tekst op een kaartje is natuurlijk mogelijk.